Kejam

LETOP !!! IKAN PARI DIROGOL KEJAM OLEH LAKI2 SIAL NI 2 GAMBAR Nordin bukan nama sebenaq adalah soghang pemuda pendiam dikampungnya. Beliau tak gemaq bercampur-gaul bersama memba-memba sekampungnya. Beliau serin mengasinkan diri daripada masyarakat setempat dan serin bersendirian dalam buat sesuatu perkara. ghamai yang tak dapat mengagak sikap Nordin yang sebenaq.

Kadangkala beliau kelihatan ramah dan kadangkala serin memencilkan diri dalam rumah peninggalan kedua oghang tuanya. Sikap pendiamnya tu buat memba-memba menganggap Nordin tak cukup sifat kelakian. Adakala ada jugak yang bermulut celupaq menggelaqnya daghai . ni pasai Nordin dianggap pelik pasai beliau tak gemaq kalau memba-rakannya bercakap tentang pasai pompuan dan ceghita-ceghita cinta depa pada gadis-gadih kampung tu.

Nordin dibesaqkan di sebuah perkampungan nelayan yang telah wujud lebih 40 tahun yang lepaih. Beliau mahiaq dalam gheja menangkap ikan yang diwarisi dari allahyarham bapanya yang jugak soghang nelayan. Sebenaqnya Nordin bukanlah soghang lelaki yang tak cukup sifat kelakian macam yang didakwa oleh memba-membanya. Cuma beliau merasa diri beliau tak bersedia untuk berumah tangga memandangkan keadaan dirinya yang tak teruruih dan pendapatan yang tak menentu.

Beliau tak yakin beliau akan bertemu dengan mana-mana pompuan di kampung tu yang mahukannya seikhlaih hati. Kebanya lebih suka memilih jejaka yang tampan dan mempunyai pekerjaan tetap di bandaq. Oleh tu beliau serin menghabihkan masa di sungai atau laut bermanja dengan ikan-ikan dan hasil penangkapannya saja. Kadang-kadang bermalam beliau tertidoq sambey dok tunggu hasil tangkapan.

Semuanya dah menjadi rutin hidupnya setiap kali pukat yang dipasang tak mengena. Hari tu, Nordin berasa rajin untuk turun ke laut, biaqpun biasanya hari Jumaat nelayan tak turun memukat. memba-memba semua turun ke pekan namun Nordin berasa ingin turun bersendirian ke laut buat tugas-tugaih macam biasa. Selepaih sejam memasang pukat, Nordin beghenti di tepi kola yang dipercayai tempat ikan-ikan terperangkap.

Setelah memasang pukat, beliau baring-barin di tepi botnya sambey berangan-angan kosong tentang pasai diri dan masa hadapan. Sedang leka berangan, tanpa disedari beliau tertidoq dan apabila beliau terjaga jam dah menunjukkan pukoi 11. 30 pagi. Teruih beliau menghidupkan enjin botnya dan menuju ke pukat yang dipasang pagi tu. Alangkah gembiranya beliau setelah mendapat banyak ikan merah, kerapu dan seekoq ikan pari yang terperangkap dalam pukatnya tu.

Nampaknya Nordin dapat seekoq pari betina yang agak topui dan besaq. Tanpa berlengah beliau pulang ke rumah untuk memunggah ikan-ikan tu. Sampai di rumah, Nordin memasukkan ikan merah dan kerapu ke dalam tong ayaq sementara ikan pari diletaknya di dapoq. Ikan pari betina yang sedang kelemasan tu diletaknya di dapoq sementara, sebelum dipotong-potong untuk dijuai kepada oghang kampung.

Tiba-tiba mata beliau tertumpu pada alat kelamin pari betina yang sedang mengembang dan mengempih. Nordin berasa tertarik lepaih menyentuhnya beberapa masa. barangkali disebabkan oleh hasutan syaitan, tiba-tiba Nordin merasa satu perasaan lain yang menyelubungi dirinya. Perasaan ghairah yang belum penah dirasainya sebelum ni. Tiba-tiba saja nafsunya bergelora selepaih menyentuh alat kelamin pari betina tu.

Syaitan mula merancang strategi untuk melemahkan iman manusia. Iman Nordin yang dah sedia lemah tu telah menerima pakai rancangan-rancangan yang ditimboikan oleh para syaitan yang bersorak keriangan. Apa lagi tanpa berlengah ditusuknya ikan pari malang tu berkali-kali hingga jadi punca ikan pari yang sedang kelemasan tu teruih lemah dan meninggai dunia akibat terkena suatu goncangan yang kuat.

Terdampaq Nordin kepuasan setelah dikerjakan pari betina tu semahu-mahunya. Barulah Nordin paham awat memba-rakannya serin mengusiknya tentang pasai pernikahan dan pompuan. Setelah segala-galanya selesai, dibasuhnya ikan pari tu dan mengeluaqkan segumpalan lendiaq putih yang terpelusuk di dalam tubuh pari tu dengan suatu senyuman. Puas. Tanpa perasaan jijik, dimasukkan pari tu ke dalam tong ais bersama-sama dengan ikan-ikan yang lain untuk dijuai kepada oghang kampung.

Sedang Nordin mengelamun malam tu, selepaih makan malam, tiba-tiba fikirannya kembali pada perbuatan terkutuknya petang tadi. Para syaitan kembali menghasut semuga mengulanginya kembali. Sekali lagi Nordin termakan hasutan tu dan kembali ke tong ais dan mengeluaqkan pari berkenaan dan mengulangi perbuatannya yang jijik dan kotoq tu pada bangkai pari yang tak mampu berbuat apa-apa tu.

Nordin berdayung dengan gelojohnya. Nafaihnya turun naik bersama syaitan yang bersorak riang di sisinya. Nikmat bersetubuh dengan pari tu buat Nordin tercungap-cungap dengan peluh yang mengaliaq ke seluruh badan. Disebabkan pari tu terlalu lama terdedah pada kepanasan dan kerakusan goncangan Nordin, akhiaqnya bangkai ikan malang tu menjadi busuk.

Tanpa berasa belaih teruih Nordin membalin bangkai ikan pari betina tu teruih ke tengah ayaq pasang berhampiran rumahnya. Keesokan hari, gempaq seluruh kampung apabila depa terlihat seekoq ikan pari yang besaq terdampaq di pasiaq pantai. pasai pari hat sama dok habaq tadi telah busuk, maka tak siapalah yang mengambilnya dan dibiaqkan saja teruih membusuk.

Nordin pulak meneruihkan semula gheja-kerjanya macam biasa tanpa berasa sedikitpun tobat takmau buat dah ataih perbuatannya tu. Pagi tu Nordin turun ke laut dengan memba-membanya memukat udang. Setiap kali menarik pukat, Nordin akan berangan-angan untuk mendapatkan pari yang lebih besaq. Apabila tak bertemu beliau akan berasa geram dan marah. Di hempas-hempaihnya pukat dan jala ke ataih bot sambey menyumpah seranah ikan-ikan hasil tangkapannya tu.

Setiap malam Nordin tak keruan menahan gelora nafsu. Dia sentiasa terbayang-bayang perbuatannya terhadap pari betina hasil tangkapan yang lepaih. Pagi esok, tanpa berlengah lagi cepat-cepat Nordin turun ke laut memasang pukat. Cita-citanya besaq, untuk menangkap ikan pari betina yang lebih besaq semuga kenikmatan akan bertambah. Setelah berpanaih dok tunggu hasil tangkapan akhiaqnya Nordin dapat jugak seekoq ikan pari betina yang besaq macam yang diidamkannya.

Beberapa masa timboi pulak seekoq lagi betina yang lebih besaq, jugak ditangkapnya dan diletakkan di dalam bot. Gembiranya hati Nordin bukan kepalang, mau saja diterkamnya 2 ekoq pari yang masih dok hidup tu namun ditahannya hingga ke rumah. Begitulah hasutan syaitan terhadap nafsu Nordin. Sesampai di rumah, selepaih mengeluaqkan duri berbisa pari hat sama dok habaq tadi, teruih beliau melayari nafsu rakuihnya bersama pari-pari tu bergilir-giliaq.

Pari-pari yang masih dok hidup tu mengelupoq kesakitan menahan goncangan Nordin yang terlalu kuat. Pari-pari tu macam tau bahawa dirinya telah dinodai oleh manusia rakuih dan kejam macam Nordin, ia mengelupoq sambey mengerak-gerakkan sayapnya beberapa kali memintak diri dilepaihkan, namun Nordin tak ceghita dengan tu semua, biaq apapun terjadi nafsu serakahnya haruih dilepaihkan dan pari itulah yang akan menjadi mangsa.

Petang tu tanpa berasa jijik dan kotoq dibasuhnya ikan pari tu dan dijuaikan kepada kanak-kanak yang berpeleseran di tepi rumahnya. dok beghebut-ghebut kanak-kanak tu membeli pari besaq dan banyak isi tu untuk dibuat lauk pasai Nordin menjuainya dengan ghega mughah. Tanpa disedari dah lebih tiga bulan perkara tu terjadi sehingga takdak lagi ghasa minatnya pada pompuan.

Sesekali difikiaqkan jugak akan buruk kelakuannya tu namun dipendamkan saja. Sehinggalah pada suatu petang beliau telah dikunjungi memba lama. memba masa alam persekolahan dahulu. walaupun beliau pendiam dan payah bergaul namun Ramli bukan nama sebenaq bukan macam oghang lain padanya. Ramli adalah memba tempat beliau mencurah segala masalah yang melanda dirinya satu masa dahulu.

Malah Ramli lah tempat dia menumpang kasih setelah ketiadaan ibu dan bapak. Ramli bercadang untuk bermalam barang seminggu dirumahnya untuk menghabihkan cuti semesta. Ramli sempat belajaq hingga ke Universiti tapi Nordin tersangkut pasai kemiskinan hidup yang tak mengizinkan beliau menyambung pelajaran. Ramli bercadang untuk belajaq menangkap ikan dengan Nordin sepanjang cutinya tu.

Nordin bagaikan tersentak sedikit pasai beliau terpaksalah memendam ghasa untuk melepaihkan nafsu syaitannya tu pada pari-pari hasil tangkapannya kelak. Suatu hari sedang depa dok ada di kola laut dok tunggu pukat, depa bersembang tentang pasai hal masing-masin. Di situlah Nordin mula melepaihkan rahsianya yang selama ni dipendamkan. Rahsia tentang pasai tabiat buruknya.

Apalagi tergempaq besaq Ramli mendengaq pengakuan memba karibnya tu. Dinasihatnya Nordin semuga kembali insaf diataih perbuatannya. Nordin mengangguk-angguk tanda setuju. Beliau telah bertekad dalam hati untuk membuang saja tabiat buruknya tu dan kembali ke pangkai jalan. Ramli lega dengan keinsafan Nordin dan bersyukoq pada Tuhan. Rupanya Tuhan telah menghantaq Ramli untuk memberi peluang kedua pada Nordin semuga insaf dan bertaubat.

Namun tak semudah tu, keinsafan Nordin tu hanya jengoi sepanjang Ramli berada dirumahnya saja, setelah Ramli takdak, gelora nafsunya tiba-tiba saja memuncak kembali. Tuhan mau menguji sejauh mana keinsafan dan keikhlasan hati Nordin pada perjanjiannya dulu. Ternyata Nordin tewaih, tewaih dalam ujian Tuhan yang takdak henti-henti menguji setiap hambanya.

Pagi tu beliau kembali ke laut memasang pukat. Hatinya begitu lega pasai pukatnya mengena seekoq pari betina yang besaq dan topui. Nordin cepat-cepat membelek-belek alat kelamin pari betina tu dan mengusapnya beberapa kali. Gelora nafsunya semakin memuncak. Tanpa perlu pulang ke rumah, diataih botnya tu jugak dihayunnya senjata tajam miliknya yang takdak bermata tu.

Setelah dilanyak dan dihayun beberapa kali Nordin semakin hilang pertimbangan. Syaitan la nih telah merasuk dirinya. Sedang leka berdayung, tiba-tiba beliau merasa suatu kelainan pada hayunan tubuhnya kali ni. Hisapan pari tu pada senjatanya semakin kuat hingga kenikmatan tadi bertukaq menjadi perit dan pedih. Di tengah laut Nordin menjerit kesakitan.

Sakit macam dihiris-hiris. Seluruh tubuhnya tiba-tiba menjadi kejang dan keraih. Beliau tak lagi dapat bernafaih dan bergerak. Tubuhnya mengelupoq sama macam ikan pari betina tu yang mengelupoq kesakitan menahan hentakan kuat di tubuhnya dahulu. Rupanya kemaluan Nordin telah ditusuk oleh duri anak ikan pari yang belum lahiaq dalam perut ibunya.

Akhiaqnya Nordin keraih dan meninggai di situ jugak, di ataih bot yang menjadi tengok diataih segala perbuatan Nordin selama ni. Petang tu kembali gempaq seluruh kampung apabila bot Nordin terdampaq di tepian pantai dengan Nordin yang masih dok tertiarap di ataih tubuh pari betina dengan alat kemaluan yang masih dok tertusuk dalam perut pari betina tu.

Tubuhnya hitam kebiru-biruan. Sesekali apabila pari betina tu mengelupoq, mayat pucat Nordin turut menggelepaq. Ngeri dan tragih sekali. Penduduk kampung begitu tergempaq dengan penemuan yang tak disangka-sangka tu, apatah lagi Nordin bukan oghang asin bagi depa. Seluruh kampung merasa malu dengan perbuatan Nordin dan ambik keputusan untuk mengkebumikan jenazah Nordin di luaq perkampungan tu.

Bukan setakat oghang kampung saja malah saudara-mara dan memba-membanya semua tak peduli dengan kuboq Nordin. Dibiaqkan saja tanpa dinesan dan dibersihkan. depa menanggung malu seumoq hidup pasai perbuatan Nordin telah menjadi buah mulut oghang ghamai sehingga ke luaq daerah. Begitulah betapa Tuhan melaknat perbuatan zina, tak kira pada sapa-sapa saja macam dalam firmanNya yang bermaksud Jauhkan dirimu dari zina pasai zina tu kebinasaan, SUMBER

0 Response to "Kejam"

Post a Comment